Sposób przygotowania

Na dużej patelni podsmażyć na oleju pokrojonego kurczaka z cebulką. Grzyby namaczamy w wodzie, a następnie kroimy . Warzywa kroimy w zapałki( marchewkę, pietruszkę, ), pora kroimy na plasterki. Mieszamy warzywa z mięsem,dodajemy grzyby, przyprawiamy . Mieszamy wszystko i przykrywamy pokrywką. Dusimy warzywa ok. 20 min.- aż zmiękną. Na koniec dajemy pędy bambusa.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Również często przyrządzam dania z patelni z dodatkiem warzyw - są super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !