Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Szynkę wkładamy do garnka i zalewamy zimną wodą tak aby cała była przykryta.Wrzucamy resztę składników.Przykrywamy i odstawiamy na 48godz, w chłodne miejsce.Po 48godz parzymy na małym ogniu przez ok 1,5 godz.Zostawiamy w tej wodzie jeszcze 12godz.Następnie wyciągamy z tej wody, posypujemy Kucharkiem i wkładamy do piecyka na ok20min tak aby się zapiekła z wierzchu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ana00

    aż ślinka leci ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    Szynka pyszna,super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobra
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    ."Po 48godz parzymy na małym ogniu przez ok 1,5 godz" nigdy nie parzyłem mięsa w jaki sposób to się robi po prostu gotujemy na małym ogniu bez przykrycia 1,5 godziny?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !