Sposób przygotowania

Warzywa zetrzec na tarce jarzynowej. Warzywa,mięso,sól,pieprz,1 jajo,trochę bułki tartej wymieszac.Z masy formowac paluszki,obtaczac w jajku i bułce tartej.Smażyc na oleju.Przełożyc do garnka,zalac wodą.Zagotowac.Dodac przecier wymieszany z odrobiną wody i mąką.Przyprawic solą oraz pieprzem.Dodac bazylię i oregano.Zagotowac.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo interesujące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !