Sposób przygotowania

kawę rozpuścić w 3 łyżkach gorącej wody i zostawić do ostygnięcia. żółtka oddzielić od białek i ubić je na sztywno pod koniec dodając cukier. następnie dodać po jednym żółtku, wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i wlać kawę. piec w mocno nagrzanym piekarniku. taki biszkopt można przełożyć dowolną masą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z kawą ale świetny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    w tym własnie caly urok ze z kawą :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam mniam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !