Sposób przygotowania

Z podanych składników na ciasto, smażymy naleśniki.
Pieczarki myjemy, oczyszczamy,kroimy w plasterki, podsmażamy na maśle. Paprykę oczyszczamy kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy. Szynkę kroimy w większą kostkę.Ser ścieramy na tarce. Usmażony naleśnik smarujemy ketchupem, Paprykę, szynkę, ser, kukurydzę i pieczarki, mieszamy.Wykładamy na naleśniki Zwijamy w rulon, spinamy wykałaczkami. Tak przygotowane naleśniki wkładamy do nagrzanego piekarnika, przykrywamy folią aluminiową i pieczemy przez ok 10 min. Podajemy z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealne
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Doskonały pomysł, podoba mi się ten przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !