Sposób przygotowania

1. Szatkujemy kapustę pekińską. Układamy w misce warstwami i soląc i polewając jogurtem naturalnym.
2. Na wierz układamy wcześniej przygotowane kawałki kurczaka.
3. Kurczaka smażymy ma odrobinie masła z przyprawą do kurczaka.
Przyozdabiamy oryginalnie szczypiorkiem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    łatwa i pewnie smaczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    z jogurtem nie przyrządzałam...daję sos z oliwy, zaprawy cytrynowej i przypraw...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi być pyszna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super wygląda a ciekawe jak smakuje...:
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !