Sposób przygotowania

Kalarepki i marchewki obierz, pokrój w drobną kostkę. Brokuły umyj, podziel na różyczki. Bulion doprowadź do wrzenia, wrzuć brokuły gotuj 10 min. W drugim garnku ugotuj w osolonej wodzie kalarepki i marchew, odsącz. Brokuły zmiksuj w bulionie, dodając twarożek. Dopraw sos solą i pieprzem. Wrzuć marchew i kalarepkę do sosu brokułowego. Dodaj pokrojone na ćwiartki jajka. Udekoruj natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    jeszcze tego nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !