Sposób przygotowania

ugotowac mieso i włoszczyznę,mięso oddzielić od kości i zemleć razem z włoszczyzną.ziemniaki ugotować w łupach,po wystudzeniu obrać i pokroić w plastry.cebulę pokroic,podsmazyc na tłuszczu.w naczyniu stopic troche tluszczu,ulozyc warstwe ziemniakow,na to cebulę podsmazona i mięso.przykryc ziemniakami,przyprawić.smietane pomiszac z koncentratem, i połową sera, zalacprodukty i na to dac resztę sera.zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !