Sposób przygotowania

Średniej wielkości tortownicę wyłożyć biszkoptami.
Galaretki agrestowe rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody i wystudzić.
Banany obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Żółtko utrzeć z masłem i cukrem waniliowym. Połączyć z tężejącymi galaretkami agrestowymi i bananami.
Masę bananową przełożyć do tortownicy na ułożone wcześniej biszkopty.
Wstawić do lodówki na 1,5 godziny.
Galaretkę pomarańczową(lub truskawkową) rozpuścić w 1 szklance gorącej wody i wystudzić. Tężejącą galaretkę wylać na ciasto. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Musi być pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    ale sobie smaka narobilam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !