Sposób przygotowania

Ogórki, pomidory, marchew pokroić w plastry. cebulę pokroić w piórka, kapusty poszatkować. Posolić, posłodzić. Zalać odrobiną wody i dusić przez godzinę. Do słoików włożyć po 2 liście laurowe i 4 ziarnka pieprzu. Warzywa wymieszać z oliwą i octem, przełożyć do słoików i pasteryzować przez 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zimę pewnie przestoją. super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !