Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystko przełożyć do dużego naczynia i gotować na małym ogniu przez około 60 minut.
Następnie dodać ocet, oliwę z oliwek, ryż i gotować jeszcze około 20 minut, cały czas mieszając. Dodać cukier, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i nakładać do słoików. Pasteryzować około 15 minut.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Czemu paprykarz jak nie ma papryki?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    hmmm brzmi zachęcająco i smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !