Sposób przygotowania

Ciasto na naleśniki dokładnie zmiksować a następnie usmażyć naleśniki. Następnie pieczarki umyć i pokroić w drobną kosteczkę wrzucić na suchą patelnię. Jak tylko puszczą wodę odlać ją dodać trochę oleju oraz drobno pokrojoną cebulkę. Całość dusić do miękkości. Na końcu doprawić do smaku solą i pieprzem. Na każdym naleśniku rozkładać farsz i zwijać w krokiet. Następnie obtoczyć go w jajku, bułce tartej i smażyć na mocno rozgrzanej patelni.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Lubię krokiety z różnym farszem, ale z pieczarkami są najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetna rzecz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    i do tego barszczyk czerwony, mniaamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !