Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcje, doprawić i cienko rozbić. Na każdą porcję mięsa położyć plasterek gotowanego jajka, szynkę, kawałek papryki, troszkę masła, posypać zieloną pietruszką. Mięso złożyć na pół, brzegi zbić tłuczkiem do mięsa, aby sie dobrze skleiły, surowe jajka roztrzepać. Mięso panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    bradzo fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi sie ten przepis na kotleciki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !