Sposób przygotowania

Mięso doprawić, rozbić, panierować i usmażyć. Nas każdy kawałek usmażonego mięsa położyć plaster ananasa, w środek ananasa łyżeczką nałożyć dżem żurawinowy, w plasterku sera zrobić otwór i tak go ułożyć, by żurawina znalazła się w otworze. Zamiast ananasa na mięso można położyć połówkę brzoskwini (z puszki) i przykryć serem. Przed podaniem mięso zapiec w piekarniku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    fajnie wygląda,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !