Sposób przygotowania

filet pokroić na mniejsze kawałki,obtoczyć w jajku wymieszanym z odrobiną soli,na talerz wszypać mąkę bułkę tartą i ser drobno starty lub zmielony w równych proporcjach,opanierować rybę,smażyć na oleju.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super,taka rybke lubie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna rybka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takiej wersji nie robiłam,,ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna8

    ekstra pomysl, nie wpadłabym na to żeby ser potrzeć i dodać do panierki:) zawsze kładłam na panierkę pod koniec smażenia:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    alez musi być pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ciekawa rybka z serkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !