Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę, wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać masło i dokładnie posiekać nożem. Następnie dodać cukier puder, żółtka, mielone migdały, aromat i zagnieść ciasto. Odłożyć w chłodne miejsce na 1 godz. Rozwałkować, wycinać ciasteczka. Piec na złoty kolor. Po upieczeniu przekładać kremem owocowym lub marmoladą. Oblać polewą, posypać wiórkami kokosowymi lub zmielonymi migdałami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    moim zdaniem są świetne ! ! !
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne i ślicznie wyglądają;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ależ apetyczne,mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki deserek to sama poezja ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ślicznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !