Sposób przygotowania

Wodę zagotować, dodać dwa plastry cytryny i łososia, gotować tak rybę w wodzie kilka minut. Rybę wyjąć, posolić, popieprzyć. Kapustę włoską pokroić i poddusić na maśle, dodać startą skórkę z cytryny, bulion i zalać to śmietaną, przyprawić solą, pieprzem, dusić wszystko ok. pół godziny. Kapustę podawać do ryby. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    faaajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Aż już by się zjadło.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam łososia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyyycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !