Sposób przygotowania

W misce lub na posypanej mąką stolnicy łączymy składniki i zagniatamy ciasto, dobrze je wyrobiając. Jeśli się klei stopniowo podsypywać mąką. Podzielić na części. Kazdą rozwałkować na grubość ok 1cm i szklanką wykrawać krążki, kieliszkiem środek. W garnku rozgrzać smalec, piec na złoty kolor. Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy ostygną każdy posmarowac lukrem i posypać kokosem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mmm smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !