Sposób przygotowania

Pokrojoną kapustę i utartą marchew gotować przez 10 minut w osolonej wodzie z dodatkiem soli i cukru, odcedzić, ostudzić. Obrane jabłka i gruszki, pokrojone w kostkę obsmażyć na maśle. Gdy się zeszklą, połączyć z kapustą, przyprawić do smaku, wymieszać i dusić około 10 minut. Podawać gorące jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie smaków
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    peki?skiej nie gotowa?am jeszcze,bardzo ciekawie brzmi
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super obiadek :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    przepis interesujący, skorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !