Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć, pokroić. Na 2 łyżkach masła przesmażyć ziemniaki. Wlać bulion i dusić pod przykryciem do miękkości. Cebule pokroić, zeszklić na łyżce masła. Gotowaną wołowinę zemleć razem z cebulą, przesmażyć na 2 łyżkach masła, połączyć z ziemniakami. Doprawić zielem, sola i pieprzem. Na 2 łyżkach masła usmażyć jajka sadzone.Zupę rozlać na talerze, na każdym położyć po 2 jajka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Szkoda że nie ma zdjecia bo ciekawa jestem jak wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !