Sposób przygotowania

Drobno poszatkowaną kapustę włożyć do wrzącej osolonej wody, zagotować, odcedzić. Do gorącej włożyć posiekaną cebulę, sól, cukier, sok z cytryny i pieprz do smaku, ostudzić. Do zimnej dodać majonez i szczypiorek, wymieszać. Podawać do mięs, sosów i ziemniaków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajna propozycja.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !