Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru, odcedzić. Włożyć do salaterki, skropić sokiem z cytryny, dodać posiekaną cebulę, majonez, delikatnie wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    patusia

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    w takim wydaniu nie jadłam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    całkiem inaczej,ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !