Sposób przygotowania

Naleśniki posmarować musztardą. Następnie położyć plasterek sera i szynki. Zawinąć boki i zwijać w rulon jak krokiety. Zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej, Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym tłuszczu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    wyglądają fantastycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne krokiety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne krokiety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !