Sposób przygotowania

Ciasto:
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść razem na jednolitą masę. Wylepić nim dno i boki blachy ( blachę wcześniej wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą).
Ser:
Jajka, cukier, olej razem zniksować dodając po trochu sera, mleka i budyniu. Na koniec wycisnąć sok z cytryny.
Wylać na ciasto i piec około 45-50 minut w temp. 180* - 200* .
Po upieczeniu wyciągnąć ciasto, na nie położyć pianę z białek i cukru. Równo rozsmarować i piec jeszcze 5-10 minut. Po tym czasie wyłączyć i otworzyć piekarnik i ale zostawić jeszcze na kilka minut ciasto w otwartym piekarniku. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    sernik cudeńko:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Wygląda prześlicznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    małe dzieło sztuki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszny
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczny i piękny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !