Sposób przygotowania

Kalafior ugotować i podzielić na różyczki. Ugotowane jaja pokroić w kostkę Ogórki obrać i pokroić w kostkę. Grzybki pokroić w paseczki. Oliwki przekroić na 3 części. Pietruszkę i szczypiorek drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić. Przełożyć an półmisek i wierzch sałatki polać majonezem wymieszanym z keczupem. Ozdobne posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    kalafior pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda znakomicie i smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    smaczne
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !