Składniki:
schab bez kości | 400 g |
woda | 300 ml |
pieczarki | 100 g |
cebula | 1 szt. |
ogórek konserwowy | 1 szt. |
masło | 1 łyzki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawy | 1 szt |
schab bez kości | 400 g |
woda | 300 ml |
pieczarki | 100 g |
cebula | 1 szt. |
ogórek konserwowy | 1 szt. |
masło | 1 łyzki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: