Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, później wlać do niej mleko i rozpuszczone masło, po czym ciasto wyrobić. Uformować z niego kulę, posmarować masłem i włożyć do suchego rozgrzanego garnka. Odstawić na 25 minut. Ciasto bardzo cienko rozwałkować na dobrze rozsypanej mąką stolnicy, posmarować miękkim masłem i nakładać nadzienie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !