Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w paski. Zawinąć na foremki do rurek. Ułożyć na blaszkę, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 190 stopni na złoty kolor. Po upieczeniu zdjąć z foremek. Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl wrzącej wody, ostudzić. Śmietanę ubić z cukrem pudrem , ciągle ubijając wlać przestudzoną galaretkę. Do połowy kremu można dodać rozpuszczoną czekoladę. Krem przełożyć do worka cukierniczego i napełniać rurki.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Pysznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale smakowite te rurki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    widzę, że lubisz piec same smakołyki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje ulubione,pycha,przepis zabieram do mojej ksiegi !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wyglądają wyśmienicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie rurki.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !