Sposób przygotowania

KAlafior i brokuły dzielimy na różyczki gotujemy 15 min. Przedciskamy przez praskę do ziemniaków. Dodajemy jaja i bułkę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy. Formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej. Formujemy kotlety smażymy na złoty kolor. Po przyrumienieniu z jednej strony obracamy i posypujemy serem. Pieczemy z drugiej strony.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo dobre :) świetna alternatywa do mięsnych kotletów:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !