Sposób przygotowania

Sałatę umyć, osuszyć, pokroić. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, usunąć nasiona, pokroić w kostkę. Sałatę, pomidory i natkę pietruszki, włożyć do salaterki, skropić sokiem z cytryny, polać oliwą, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    to w końcu zielona sałata czy czerwona?:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    to w końcu zielona sałata czy czerwona?:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    :) oczywiście miała być zielona-nawet nie zauważyłam wcześniej tego błędu ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne , szybkie i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !