Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, wymieszać z proszkiem, kakao, mąką. Rozsmarować na blaszce z pergaminem. Piec 12 minut w temp. 220 stopni. Przełożyć na ścierkę, ostudzić. 3/4 mleka zagotować z cukrem,resztę wymieszać z budyniem i wlać do gotującego się mleka. Zagotować i ostudzić. Śmietankę ubić połączyć z rozpuszczoną żelatyną dokładając budyń. Ciasto smarować kremem przekładając miejscami owocami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam takie rolady
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    prezentuje sie smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !