Sposób przygotowania

Matiasy moczymy w mleku.Przygotowujemy dip:jabłko i cebulę obieramy a nastepnie zcieramy na tartce o drobnych oczkach.Mieszamy ze śmietaną.Doprawiamy do smaku kilkoma kroplami cytryny i białym pieprzem.Gotowy dip mieszamy ze śledzikiem.Matiasy dzielimy na małe porcje i rozkładamy do miseczek.Przed podaniem dekorujemy suszoną żurawiną.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychocia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    oryginalny przepis - super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawy pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna propozycja na pyszną kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !