Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Do garnka dać wodę, kiszoną kapustę, startą marchewkę, zagotować, dodać pokrojoną białą kapustę, cebulę pokrojoną w kostkę, pokrojoną w kostkę paprykę, gotować do miękkości, pod koniec dodać kostki rosołowe i przyprawy, gdy jest za gęsta dodać jeszcze wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Taką zupę to tylko jeść po zimie, gdy nabrało się kilka kilogramów by na wiosnę i lato wyglądać kwitnąco.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    no właśnie dobra taka zupka na wiosnę
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajna ta zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Zupka prezentuje się bardzo apetycznie. Wkrótce sprawdzę jej skuteczność.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super taka dietetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !