Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię z olejem wrzucamy mrożone liście szpinaku. Na małym ogniu smażymy ciągle mieszając, aż się rozmrożą. Dodajemy drobno posiekany czosnek i smażymy ok. 2 minut. Następnie wlewamy mleko i całość dusimy do momentu zredukowania się mleka. Na tak przygotowane liście szpinaku wlewamy jajka rozbite z solą, Kucharkiem,i pieprzem i mieszamy. Smażymy do momentu ścięcia białka. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Śliczna wiosenna jajecznica na ten zimowy poranek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szpinak lubię w każdym wydaniu...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jadłam szpinak z jajkiem, ale nie odwrotnie ;);)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    warto spróbować, inna niż wszystkie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szpinak w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !