Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z bułką tartą. cebulą, natką na gładką masę. Doprawiamy forumujemy kotlety. Rodzynki sparzamy. Bulion zagotowujemy dodajemy rodzynki oraz serek topiony. Wkładamy uformowane klopsiki i gotujemy ok 15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !