Składniki:
brokuł | 1 szt |
ser feta | 1 OPAKOWANIE |
płatki migdałowe | 20 dkg |
puszka ciecierzycy | 1 |
majonez | 1 szt |
keczup pikantny | 1-2 łyżki |
jogurt naturalny | 1mały |
sok z cytryny | 1/2 |
sól, cukier, pieprz |
brokuł | 1 szt |
ser feta | 1 OPAKOWANIE |
płatki migdałowe | 20 dkg |
puszka ciecierzycy | 1 |
majonez | 1 szt |
keczup pikantny | 1-2 łyżki |
jogurt naturalny | 1mały |
sok z cytryny | 1/2 |
sól, cukier, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: