Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w szklance wody, pokroić na kawałki. Następnie do grzybów wlać 3 szklanki wody, zagotować, dodać warzywa, gotować do miękkości. Mąkę wymieszać z niewielką ilością wody i połączyć z zupą. Zdjąć z ognia, dodać śmietanę, przyprawić do smaku, wymieszać. Makaron ryżowy namoczyć w gorącej, osolonej wodzie przez około 3 minuty, odcedzić. Wyłożyć na talerze i zalać zupą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczniutka zupka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi być dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !