Sposób przygotowania

Warzywa umyte zetrzeć na tartce dodać liść laurowy i pokruszone ziele angielskie. Podsmażyć na oleju aż zmiękną. Dodać przetarte przez sitko pomidory, groszek i czosnek. Rybę przyprawić do smaku i usmażyć z obu stron na patelni. W żaroodpornym naczyniu ułożyć warstwę warzyw na nich rybę i przykryć znów warzywami. Zapiec. 5 minut przed końcem posypać grubo startym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie się zapowiada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !