Sposób przygotowania

Nalewamy ok. 1,5 l wody do garnka, marchewkę tniemy jak chcemy (najłatwiej w talarki), odrywamy małe kawałki mięsa drobiowego i wrzucamy powoli do wody. Cebulę pociętą w talarki wrzucamy do wody razem z przyprawami i pociętym w paseczki czosnkiem. Gotujemy, aż marchewka zrobi się miękka.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    a dlaczego studenta? ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawa nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł - nigdy nie jadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    fajne
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pierwszy raz spotkałam się by do zupy dodawać mięso mielone aż będę musiała kiedyś spróbować :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !