Sposób przygotowania

Grzybki suszone najpierw myjemy potem zalewamy wodą i gotujemy 30 minut. Odstawiamy aż wystygną . Pieczarki myjemy kroimy w paseczki dusimy z cebulką pod przykryciem . Troszkę solimy . W garnku wstawiamy wodę a jak się zagotuje to wrzucamy kostkę, sam wywar grzybowy , a grzyby ugotowane kroimy drobno też wrzucamy , następnie też dodajemy te pieczarki z cebulką , całość doprawiamy solimy , pieprzymy świeżym pieprzem , na koniec zabielamy śmietaną .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    PYSZNA TEŻ LUBIĘ
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !