Sposób przygotowania

Filety myjemy i kroimy na cienkie kotlety. Lekko rozbija­my, oprószamy pieprzem, solą smarujemy cienką warstwą majonezu, posypujemy startym serem. Ogorki i paprykę kroimy w słup­ki, układamy na mięsie i zawi­jamy. Spinamy wykałaczkami. Obtaczamy w rozkłóconych jajkach i bułce.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    wyglądają smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Aż ślinka cieknie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    potwierdzam, ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pysznosci,dawno nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    róg obfitości dla każdego coś dobrego
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !