Sposób przygotowania

Zoltka z cukrem ucieramy i dodajemy szczypte soli oraz jedna kostke margaryny. Ucieramy. Dodajempy proszek do pieczenia, smietane oraz make. Zagniatamy. Ciasto dzielimy na 2 czesci, jedna wieksza i mniejsza. Ta wieksza ukladamy na blaszce, nastepnie wisnie kladziemy, a a pozostalego ciasta drzewmy kawalki i rzucamy. Pieczemy w 180 stopniach ok 30-40 min.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam kazdemu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego deserku...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    a ciasta nie trzeba schlodzic? przed darcim? by sie nie lepilo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    i ile tych wiśni?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !