Sposób przygotowania

Przygotowujemy marynate zgodnie z moim przepisem na \"Mocno ziołowa marynata do drobiu\" w tak przygotowanej miksurze marynujemy nasze mięsko przez 48h. ważne aby piersi miały skórke gdyż mięso nie bedzie wtedy suche (jesli kupilismy bez skóry to warto owinąc je w jakis tłuszcz (ale drobiowy)). Po 2 dniach marynowania mięso wraz z całą marynatą wkładamy do specjalnego rękawa kuchennego i pieczemy przez 2h w temp 180*. mięso jest soczyste - jemy z chlebem i ketchupem podane na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowicie wygląda
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Przyznam się, że nie robiłam, ani nie jadłam gęsiny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowicie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    skórka najlepsiejsza;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Uwielbiam kaczkę,gąska też by mi pewnie smakowała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !