Sposób przygotowania

Marynatę przygotuj według przepisu podanego na opakowaniu.Polej nią mięso.Przykryj i odstaw na 3-4 godziny do lodówki.Warzywa obierz,oczyść,potnij na kawałki.Duś do miękkości na rozgrzanym oleju.Przypraw solą i pieprzem.Pod koniec dodaj suszony lubczyk.Zamarynowaną wołowinę obsmaż z obu stron na oleju,by była rumiana.Posyp lubczykiem.Podawaj razem z duszonymi warzywami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Coś dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    i dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    i dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    i dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !