Sposób przygotowania

Bakłażany przecinamy na pół, wyjmujemy gniazda nasienne, oprószamy solą i odstawiamy.
Cebulę z czosnkiem, smażymy na złoto, dodajemy mięso i podsmażamy, doprawiamy do smaku. Natkę siekamy drobno, ser ścieramy na tarce, mieszamy z bułką i miesem. Bakłażana wycieramy z soli i soku, wykładamy do każdej połówki nadzienie i pieczemy całość ok 20-30 minut w 180 st C

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    coś idealnie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !