Sposób przygotowania

Wysmarowac płaską formę żaroodporną niewielką ilością oleju. Rozgrzac do temperatury 200 stopni. Umyc warzywa. Odciąc końce cukinii i usunąc szypułki pomidorów. Pokroic warzywa na plastry o grubości 1/2 cm i dekoracyjnie ułożyc je w formie. Wypłukac i osuszyc zioła, oberwac listki i drobno posiekac. Pokruszyc ser i wymieszac z ziołami. Przyprawic do smaku pieprzem. Nie solic. Piec przez 15 minut pod przykryciem, a następnie zapiekac bez przykrycia na środkowej blasze piekarnika przez około 7 minut. Potrawa jest gotowa, kiedy ser będzie lekko przypieczony. Podawac z bagietką pokrojoną w ukośne plastry.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    apetyczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ciekawe jak smakuje bez wedlinki;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !