Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Kaczkę umyć, podzielić na porcje i delikatnie podpiec na rozgrzanym oleju pod koniec dorzucając 2 ząbki czosnku. Jak już kaczka będzie ładnie zarumieniona, to trzeba przełożyć ją do rondla, podlać piwem i niewielką ilością wody i przyprawić przyprawami. Dusić na małym ogniu aż będzie miękka. Pod koniec dać koncentrat pomidorowy, bazylię i resztę pokrojonego w plastry czosnku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Kaczka w piwie - a to ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Wyśmienite;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !