Sposób przygotowania

Mięso umyć, z łapek obciąć pazurki. Warzywa obrać, cebulę przypiec na suchej patelni. Wszystko zalać 2 litrami wody. Dodać bulionetkę.Zagotować, odszumować i gotować na małym ogniu ok.50 min. (ma tylko mrugać). Ja podaję z lanymi kluseczkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    prosty a taki pożądany
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    blady i nijaki
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    jak autorka tego komentarza
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !