Sposób przygotowania

Chili oczyścić z nasion, posiekać, podsmażyć na oliwie. Cebulę obrać i posiekać, dodać do chili, poddusić. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić, dodać do cebuli i papryczki, wymieszać, przyprawić solą, papryką, pieprzem.
Tuńczyka posolić, popieprzyć, usmażyć na oliwie i dodać do warzyw, z warzywami poddusić.

Ziemniaki obrać, pokroić, posolić i upiec w piekarniku.
Ziemniaki ułożyć na talerzu z rybą i warzywami.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super-do wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !