Sposób przygotowania

Brokóły włożyć do wrzącej osolonej wody z dodatkiem odrobiny cukru. Gotować około 20 minut. Z mąki i masła zrobić białą zasmażkę, rozmieszać z mlekiem, zagotować. Zdjąć z ognia, dodać żółty ser, śmietankę, wymieszać. Przyprawić do smaku. Brokół wyłożyć na półmisek, oblać sosem. Podawać jako dodatek do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam brokóły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny dodatek do obiadu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !